U15/17 Piger

Vores trænerteam består af 3 unge og nyere trænere, med hver deres erfaring inden for håndboldens og sportens verden. Lene, 24 år og med Christine, 21 år, der sammenlagt har en håndboldserfaring på over 20 år. Den sidste er Oliver, 22 år, som er uddannet personligtræner. Tilsammen udgår de et trænerteam, hvor alles forskelligheder og erfaringer bliver brugt konstruktiv.

I håndboldtræningen er der tid, rum og overskud til uøvede, let øvede og mere erfarende spillere, samt sjov og ballade der gør den til tider hårde træning hyggelig.

Vi har træninger 2 timer mandag og 1,5 time onsdag samt kampe om søndagen. Mandagstræningen består af en times styrketræning, hvor vi har skadesforebyggende øvelser for øje. Herefter, går vi i hallen til teknisk træning.
Onsdag består af bl.a. agility opvarmning for at styrke fodarbejdet og stabilitet i spillet både med og uden bold.

Der er plads til, at man kan have travlt med skole, familie og venner og i stressede perioder skære ned på håndbolden. Her kan man komme til en træning om ugen eller korte træningerne ned for den enkelte. Vi står dog med åbne arme, når overskuddet igen er på plads til, at håndbolden kan fylde mere hos de unge mennesker.Mandag kl. 18:00 - 19:00 | Hal C

Onsdag kl. 16:00 - 17:30 | Hal C