Få en uforglemmelig oplevelse på håndboldskole med CIK Håndbold

Programmet er spækket med grin, håndbold og nye venskaber, når CIK åbner op for

DHF Håndboldskole i sommerferien i alderen 9 ÅR til 13 ÅR.

Ferie, ferie, ferieeee! Når sommerferien rammer landet, myldrer det med børn i de danske haller – og i Hal C er det ingen undtagelse. CIK holder nemlig DHF Håndboldskole i uge 26 fra mandag d. 27. juni til fredag d. 1. juli, for alle børn i alderen 9 til 13 år – Årgange 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

 

Og der er god grund til at tilmelde dit barn til håndboldskolen. Det er både sundt, sjovt og lærerigt, og det spirer med nye venskaber i hallen. 

 

”Vi håber at få nogle fantastiske sjove dage, hvor vi får brugt noget krudt, mens vi hygger os og griner en masse. Niveauet er meget forskelligt, så alle er velkomne, uanset hvor meget eller lidt håndbolderfaring man har i forvejen,”

 

”Håndbolden er selvfølgelig i fokus, men på håndboldskolen lægger vi det taktiske til side, og så laver vi en masse sjove ting med bolden. Det kan være sjove skudbaner eller seje tricks, og er vejret godt, går vi udenfor og kaster med vandballoner, spiller beach handball eller noget helt tredje.”

 

Håndboldskolen i CIK løber fra MANDAG til FREDAG uge 26 og man tilmelder sit barn online på www.haandbold.dk/haandboldskoler 

 

Det koster 660.- kr. at deltage, og med i prisen følger en deltagerpakke med årets håndboldskoletøj, frokost, en håndbold, en drikkedunk, et diplom og lidt ekstra lækkerier.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail bestyrelsen@cik-håndbold.dk, eller komme ned i Hal C hvor vi er mandage og onsdage.

 

Vi håber at ses!


SAMMEN - STÆRKERE - BEDRE