MiniMix

Totalhåndbold er mere end håndbold. Det er fremtidens håndboldspil for fem- til otteårige.


Børnehåndbold skal handle om begejstring, nysgerrighed og bevægelsesglæde, deres lyst til at tage initiativ, til at gøre sig umage og til lære noget - og dét er netop udgangspunktet for Totalhåndbold.


Spillet er for de fem- til otteårige, der bare elsker at få en bold mellem hænderne og spæne rundt på banen. Og det foregår på deres præmisser.


Totalhåndbold spilles på almindelige U5- og U7-håndboldbaner med en bold af skum eller andet blødt materiale. Der er ingen faste regler i Totalhåndbold, men derimod en række retningslinjer, som spillederen guider og dømmer spillerne ud fra.


På den måde bliver alle en del af spillet. Spillet bliver jævnbyrdigt, og alle har det sjovt. For i Totalhåndbold er den gode kamp langt vigtigere end resultatet.


Fokus i træningerne er derfor også på at skabe glæde omkring motion og fællesskab, samt præsentere børnene for de forskellige facetter i spillet uden at gå helt i detaljerne endnu. Det skal være sjovt og tilpas udviklende til, at børnene glæder sig til træning og stævner.


Lyder det som noget for dit barn, såkom og prøv en time.


Vi træner: Lørdag kl. 10:00 - 11:00 I Hal C
Startende med en fælles opvarmning og derefter deler vi hallen op, så børnene træner i deres aldersgrupper med øvelser tilpasset de forskellige niveaer.